söndag

prima ballerina.

Jag såg baletten idag. Önskar jag såg baletten, men stillbilderna var nog. Hade jag haft tårar hade jag gråtit dem. För Ibra.

Tårarna tömdes i torsdags. För en vacker vän. En vacker vän som aldrig varit vackrare än så. Utan att veta om det lärde han mig en sak då. Hjärtat som pumpar blod trivs bäst på insidan. Det andra hjärtat bör sitta utanpå. Där syns det bäst.

4 kommentarer:

Tillvarons Ram sa...

Joel, kan du inte berätta sagan om pojken som drömde om att resa ut i den stora vida världen. Jag kommer bara ihåg att han varje kväll satte snurr på sin jordglob och sedan blåste ut sitt ljus. Han gjorde det visst för att drömma om den plats han skulle resa till när chansen dök upp. Efter drömfyllda nätter vaknade pojken alltid när det första gryningsljuset letade sig in genom fönstergluggen och träffade jordgloben. Morgon efter morgon lystes nordvästra Amerika upp, samma plats som fyllde hans drömmar med äventyr. Kan du påminna mig om sensmoralen?

Anonym sa...

Jag gillar din blogg Klehn. Du behöver inte naturmetoden. Du är naturmetoden. /JR

Anonym sa...

tr
vacker saga. jag ska försöka berätta den i höst när den lille pojkens drömmar kanske slagit in.

jr
alla har vi naturmetoden inom oss.

Anonym sa...

Inte bara jag står för avslöjanden ser jag... Ett inlägg från mig i bloggens begynnelse var ju inte så smart direkt... Jag rodnar fortfarande...
Men, Klehn, Klehn, Klehn, jag kan avslöja en sak till; grattis på bemärkelsedagen! Hoppas det blir en sagolik dag.
Fru J