måndag

frodos horoskop.


Den här veckan kommer du att ta en jättelång promenad. Du kommer att springa genom ett majsfält för att en ond bonde har ett gevär. Efter en stund kommer gigantiska hästar med svarta ryttare göra att du får skynda dig över en å och på andra sidan ta in på ett värdshus där du råkar ta på dig din osynlighetsring. Det skulle du inte ha gjort. När du sovit ett tag och börjat promenera igen kommer hästarna tillbaka men du gömmer dig nog på en kulle innan du bestämmer dig för att vila i en dal. Där träffar du en vacker alv men hon är redan kär i en skogsmulle så henne kan du glömma. Istället träffar du en gammal gammal gubbe som kan trolla, han säger att ni ska ta en genväg genom ett berg. Berget är nog kallt och fuktigt så på andra sidan går du in i en skog. I skogen får du en kanot och paddlar vidare utför en å men lurar dina kamrater och ror åt fel håll. Du kommer troligen träffa på en gammal bekant med dålig andedräkt och krypa över ett träsk. På lördag blir du attackerad av en spindel och klättrar upp på en vulkan. Nu kommer du att vara trött men det gör ingenting för alla andra är glada och pigga och du får resa hem på en örn. På söndag bör du vila.

4 kommentarer:

Sonja {sodafoto} sa...

Du är fantastisk - vilken fantasi! Eller var det en dröm? Kram syrran

Flatan Fredde sa...

Mitt i ett höstmörkt söndagsregn gläntar jag på förlåten och VIPS, blev smilbanden glada igen. 6.an körde utfallet igår kväll, frugan såg några klipp och vips drömde hon mardrömmar om orcher med dålig andedräkt som dreglade. Jag, som åt vitlöksgryta igår och låg läskigt nära när hon vaknade, hävdade sömndrucket "dä e nog pga filmen..." men anar orsak.
Köper en lott när jag läser att jag "har tur i pengar" och måste imponeras av Frodo som fullföjde, trots profetsian han nu bevisligen fick sig till livs.

joel klehn sa...

tack syrsan.
tack flatan.

T-R sa...

Bara så att du vet! Det finns väldigt stora luckor i ditt synopsis.